De Wereld van Witte de With

De Wereld van Witte de With brengt drie dagen lang internationale, hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland. De nadruk ligt op kunst in de openbare ruimte door jonge vernieuwende makers uit Europa en Rotterdam. Daarnaast biedt het festival ruimte aan theater, mode, dans, muziek, film en fotografie. Traditiegetrouw openen meer dan 30 instellingen hun deuren om te laten zien wat zij in huis hebben.

Stichting De Loodsen programmeert in samenwerking met Hidde van Schie en Lukas Feireiss een verzameling bijzondere en uitzonderlijke beeldende kunst op het grensvlak van architectuur. De diverse internationale kunstenaars bespelen elk de openbare ruimte op en om de Witte de Withstraat en veranderen deze tot een nieuwe bijzondere wereld waar op dat moment de stad af is en waar we even niets anders mee doen dan ervan genieten.

 

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_0589.jpg