Op zoek naar de groene ziel

24 september 2011 op ontdekkingstocht naar de groene ziel van de stad. De Groene Loper 010 is er voor iedereen met een groen hart voor de stad.

Wist je dat Rotterdam…

…de meeste bomen heeft van alle grote steden in Nederland? Per inwoner is er één boom en dat worden er steeds meer.
…zilver won in de competitie voor de groenste stad omdat het onverwacht veel groen heeft.
…door veel mensen niet als groene stad wordt beleefd?

Wil jij de onverwachte plekjes van de stad ontdekken?

Doe dan mee met de Groene Loper op 24 september!

Zaterdag 24 september 2011 rolt Rotterdam de Groene Loper uit. Van Zevenkamp tot de Tuin aan de Maas kun je ruim zestig groene hotspots ontdekken. Parken en natuurgebieden, proeftuinen en groene daken, stadslandbouw en weelderige binnentuinen. De Groene Loper 010 is er voor iedereen met een groen hart voor de stad.

Waarom de Groene Loper 010? Omdat we nog meer groen in Rotterdam willen!

Een Rotterdamse Stichting

Groen Verder, ook in Rotterdam

 

Gerelateerde artikelen

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
IMG_2796.jpg