Op zoek naar de groene ziel

24 september 2011 op ontdekkingstocht naar de groene ziel van de stad. De Groene Loper 010 is er voor iedereen met een groen hart voor de stad.

Wist je dat Rotterdam…

…de meeste bomen heeft van alle grote steden in Nederland? Per inwoner is er één boom en dat worden er steeds meer.
…zilver won in de competitie voor de groenste stad omdat het onverwacht veel groen heeft.
…door veel mensen niet als groene stad wordt beleefd?

Wil jij de onverwachte plekjes van de stad ontdekken?

Doe dan mee met de Groene Loper op 24 september!

Zaterdag 24 september 2011 rolt Rotterdam de Groene Loper uit. Van Zevenkamp tot de Tuin aan de Maas kun je ruim zestig groene hotspots ontdekken. Parken en natuurgebieden, proeftuinen en groene daken, stadslandbouw en weelderige binnentuinen. De Groene Loper 010 is er voor iedereen met een groen hart voor de stad.

Waarom de Groene Loper 010? Omdat we nog meer groen in Rotterdam willen!

Een Rotterdamse Stichting

Groen Verder, ook in Rotterdam

 

Gerelateerde artikelen

Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
IMG_0387.jpg