Weer terug naar Noord!

Oude Noorden

Op 19 Augustus vindt daar de 13e editie plaats van de Lifestyle markt van Rotterdam. Deze editie valt samen met het Noord Bruist Festival en er is dus genoeg te zien, te horen, te proeven en te beleven in Rotterdam Noord.

Swan Market heeft als altijd mooie spullen, lekker biologisch eten, heerlijke drankjes, goede vintage, bijzondere kunst, cadeautjes en hippe sieraden en kleding. Daarnaast hebben we deze keer een extra groot terras waar je heerlijk kan genieten van al het lekkers wat er te koop is. Gezellig met vrienden, je liefje, je familie of je kinderen kletsen, eten, drinken en genieten.

Deze editie kan je heerlijk eten bij De CaterKaravaan, lieve vriendschapsarmbandjes kopen bij Chelsea Jewelz, gekke vaasjes kopen bij Sanjana Viyeta, het verbeelden van je dromen bij het Droombureau, koffietje met lekkers doen bij Picknick en natuurlijk met een Vedett of een goede wijn op het terras zitten en naar een muziekje luisteren. De Line-up is erg goed dit keer! Dankzij de Pop-Unie komen de volgende artiesten een showtje weggeven: Wolf in Loveland en Jesse Maria!Zo'n middag Swan Market kom je wel door.

De kinderen worden natuurlijk niet vergeten, kraampjes met speelgoed, handgemaakte kinderkleding, kindercadeautjes, cupcakes en iets wat helemaal hot, hip&happening is; een kinderworkshop hoepelen! Om 14 uur en om 16 uur liggen er 10 kinderhoepeltjes klaar en geeft HoopHolland een lesje hoepelen weg.

Heb je zin in een middag gezelligheid, struinen, kijken, kopen. Geinspireerd raken en een terrasje pakken? Kom dan zondag 19 Augustus naar Swan Market. De toegang is gratis en we zijn open tot 20.00 uur!!

 

Gerelateerde artikelen

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_2365.jpg