Weer terug naar Noord!

Oude Noorden

Op 19 Augustus vindt daar de 13e editie plaats van de Lifestyle markt van Rotterdam. Deze editie valt samen met het Noord Bruist Festival en er is dus genoeg te zien, te horen, te proeven en te beleven in Rotterdam Noord.

Swan Market heeft als altijd mooie spullen, lekker biologisch eten, heerlijke drankjes, goede vintage, bijzondere kunst, cadeautjes en hippe sieraden en kleding. Daarnaast hebben we deze keer een extra groot terras waar je heerlijk kan genieten van al het lekkers wat er te koop is. Gezellig met vrienden, je liefje, je familie of je kinderen kletsen, eten, drinken en genieten.

Deze editie kan je heerlijk eten bij De CaterKaravaan, lieve vriendschapsarmbandjes kopen bij Chelsea Jewelz, gekke vaasjes kopen bij Sanjana Viyeta, het verbeelden van je dromen bij het Droombureau, koffietje met lekkers doen bij Picknick en natuurlijk met een Vedett of een goede wijn op het terras zitten en naar een muziekje luisteren. De Line-up is erg goed dit keer! Dankzij de Pop-Unie komen de volgende artiesten een showtje weggeven: Wolf in Loveland en Jesse Maria!Zo'n middag Swan Market kom je wel door.

De kinderen worden natuurlijk niet vergeten, kraampjes met speelgoed, handgemaakte kinderkleding, kindercadeautjes, cupcakes en iets wat helemaal hot, hip&happening is; een kinderworkshop hoepelen! Om 14 uur en om 16 uur liggen er 10 kinderhoepeltjes klaar en geeft HoopHolland een lesje hoepelen weg.

Heb je zin in een middag gezelligheid, struinen, kijken, kopen. Geinspireerd raken en een terrasje pakken? Kom dan zondag 19 Augustus naar Swan Market. De toegang is gratis en we zijn open tot 20.00 uur!!

 

Gerelateerde artikelen

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_2749.jpg