Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein

Charlois

Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein op zondag 4 november om 14.30 uur. Het zal een andere middag zijn dan dat u gewend bent bij de Kunstborrel. De Kunstborrel zal onderdeel zijn van de afsluiting van Charlois 550 jaar.

Diverse artiesten die zich dit jaar al eerder hebben ingezet voor Charlois 550 jaar, doen dat vanmiddag nog eens dunnetjes over in een wervelende show die u absoluut niet mag missen. Er zijn speciale acts, muzikale intermezzo’s en natuurlijk is er een verrassingoptreden.

Tijdens het jubileumjaar van Charlois zijn heel veel acties gehouden voor dat ene, Rotterdamse goede doel: het Sophia kinderziekenhuis. Vanmiddag wordt bekend gemaakt wat het totaalbedrag is dat de deelgemeente Charlois cadeau kan geven aan Sophia.

Deze feestelijke middag is een cadeau aan alle mensen die zich dit jaar hebben ingezet om van Charlois 550 jaar een succes te maken. Maar natuurlijk zijn alle andere Rotterdammers ook van harte welkom!

Voor deze middag vragen wij wel een eenmalige bijdrage van 5,50 euro. Dit geld gaat ook naar het Sophia Kinderziekenhuis. Kaarten kunnen gekocht worden bij de kassa van Theater Zuidplein of op de dag zelf. Of stuur mij even een mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Let wel op=op.

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0651.jpg