Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein

Charlois

Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein op zondag 4 november om 14.30 uur. Het zal een andere middag zijn dan dat u gewend bent bij de Kunstborrel. De Kunstborrel zal onderdeel zijn van de afsluiting van Charlois 550 jaar.

Diverse artiesten die zich dit jaar al eerder hebben ingezet voor Charlois 550 jaar, doen dat vanmiddag nog eens dunnetjes over in een wervelende show die u absoluut niet mag missen. Er zijn speciale acts, muzikale intermezzo’s en natuurlijk is er een verrassingoptreden.

Tijdens het jubileumjaar van Charlois zijn heel veel acties gehouden voor dat ene, Rotterdamse goede doel: het Sophia kinderziekenhuis. Vanmiddag wordt bekend gemaakt wat het totaalbedrag is dat de deelgemeente Charlois cadeau kan geven aan Sophia.

Deze feestelijke middag is een cadeau aan alle mensen die zich dit jaar hebben ingezet om van Charlois 550 jaar een succes te maken. Maar natuurlijk zijn alle andere Rotterdammers ook van harte welkom!

Voor deze middag vragen wij wel een eenmalige bijdrage van 5,50 euro. Dit geld gaat ook naar het Sophia Kinderziekenhuis. Kaarten kunnen gekocht worden bij de kassa van Theater Zuidplein of op de dag zelf. Of stuur mij even een mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Let wel op=op.

 

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_2749.jpg