Heropening van de Nieuwe Binnenweg 13 oktober

Oude Westen

Na een lange periode van panden opknappen, vestigen van nieuwe winkels en herinrichten van de straat, staan nu de winkeliers centraal! Daarom is het tijd voor een feest. Op zaterdag 13 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur, bieden winkeliers tijdens de ‘Fun Food & Fashion route’ hun mooiste, beste en lekkerste producten aan. Zo kunnen bezoekers genieten van al het bijzondere dat de straat te bieden heeft

Om niets te missen, kan iedereen gratis gebruik maken van de oude trams die door de straat rijden. De officiële afsluiting vindt om 18.00 uur plaats in De Olijventuin op nr. 575 met de uitreiking van de ‘Food Route Award’.

FUN

Ontdek winkels met bijzondere producten en gadgets. Op het Heemraadsplein vinden activiteiten voor de allerkleinsten plaats. Muziek op diverse locaties maakt ‘t compleet.

FOOD

Proef al het lekkers op de Nieuwe Binnenweg! Dit kan voor slechts € 1,- op vertoning van de ‘Food Route strippenkaart’. Deze kaart is zaterdag 6 oktober verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers. Ook wordt de strippenkaart op 13 oktober uitgedeeld in de straat. De winkelier met het lekkerste hapje ontvangt de ‘Food Route Award’.

FASHION

Beleef mode op de Nieuwe Binnenweg! Modellen flaneren in de mooiste dames- en herencollecties over de beste winkelstraat van Rotterdam 2012! De perfecte gelegenheid om kleding te zien, te voelen én te passen!
Bron: nieuwebinnenweg.eu

 

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_0651.jpg