Heropening van de Nieuwe Binnenweg 13 oktober

Oude Westen

Na een lange periode van panden opknappen, vestigen van nieuwe winkels en herinrichten van de straat, staan nu de winkeliers centraal! Daarom is het tijd voor een feest. Op zaterdag 13 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur, bieden winkeliers tijdens de ‘Fun Food & Fashion route’ hun mooiste, beste en lekkerste producten aan. Zo kunnen bezoekers genieten van al het bijzondere dat de straat te bieden heeft

Om niets te missen, kan iedereen gratis gebruik maken van de oude trams die door de straat rijden. De officiële afsluiting vindt om 18.00 uur plaats in De Olijventuin op nr. 575 met de uitreiking van de ‘Food Route Award’.

FUN

Ontdek winkels met bijzondere producten en gadgets. Op het Heemraadsplein vinden activiteiten voor de allerkleinsten plaats. Muziek op diverse locaties maakt ‘t compleet.

FOOD

Proef al het lekkers op de Nieuwe Binnenweg! Dit kan voor slechts € 1,- op vertoning van de ‘Food Route strippenkaart’. Deze kaart is zaterdag 6 oktober verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers. Ook wordt de strippenkaart op 13 oktober uitgedeeld in de straat. De winkelier met het lekkerste hapje ontvangt de ‘Food Route Award’.

FASHION

Beleef mode op de Nieuwe Binnenweg! Modellen flaneren in de mooiste dames- en herencollecties over de beste winkelstraat van Rotterdam 2012! De perfecte gelegenheid om kleding te zien, te voelen én te passen!
Bron: nieuwebinnenweg.eu

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0651.jpg