Theatertour "Een avond over duurzaamheid"

“Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had” - Op maandag 24 oktober start de theatertour ‘Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had’. De tour is een initiatief van Eneco.

Doel van de energieleverancier is om duurzaamheid op een inspirerende, maar vooral vermakelijke manier over het voetlicht te brengen.

Duurzaamheid, nét even anders

Eneco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is van mening dat een duurzame manier van leven de toekomst heeft. “Deze visie delen wij graag met een zo breed mogelijk publiek. Maar dan wél op toegankelijke en onconventionele wijze,” aldus Eneco woordvoerder Marcel van Dun. “Bezoekers van de voorstelling mogen dan ook een energieke, inspirerende en vooral vermakelijke avond over duurzaamheid verwachten. Maar dan net even anders belicht.”

Fantastische verhalen

De duurzame voorstelling staat garant voor tweeënhalf uur vol fantastische verhalen en ongewone invalshoeken. Naast cabaret door Urgert & Van Deudekom is er plek voor een interactieve percussie workshop onder leiding van Acda en de Munnik drummer Dave van Beek. Ook komt beroepsavonturier Wilco van Rooijen vertellen over expeditie naar het meest onbegaanbare terrein ter wereld: Antarctica. De voorstelling wordt geleid door Peter van Lindonk (PINC) in een verrassende entourage.

Kleinschalige opzet, vijf grote steden

De tour doet vijf grote steden aan: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch. Op www.duurzaamtheater.nl zijn alle data, locaties en tijdstippen te vinden. Ook vindt men op deze website het uitgebreide programma en een impressie van de avond. Vanwege de kleinschalige opzet is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Rotterdam 14 november
Zuidplein Theater
Aanvang 20.00 uur

 

Gerelateerde artikelen

Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
Geen Daden Maar Woorden Festival

Op zaterdagavond 12 oktober 2019 vindt Geen Daden Maar Woorden Festival plaats op Katendrecht in Rotterdam. Het wordt een avond vol literatuur, muziek en spoken word, waarbij jong talent in de spotlights staat. Op vier locaties rondom het Deliplein, Katendrecht: Kantine en Kleine Walhalla, Kopi Soesoe en Zaak Acht.
Zaterdagavond 12 oktober van 20:00u tot 0:00u.

 
IMG_5741.jpg