Theatertour "Een avond over duurzaamheid"

“Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had” - Op maandag 24 oktober start de theatertour ‘Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had’. De tour is een initiatief van Eneco.

Doel van de energieleverancier is om duurzaamheid op een inspirerende, maar vooral vermakelijke manier over het voetlicht te brengen.

Duurzaamheid, nét even anders

Eneco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is van mening dat een duurzame manier van leven de toekomst heeft. “Deze visie delen wij graag met een zo breed mogelijk publiek. Maar dan wél op toegankelijke en onconventionele wijze,” aldus Eneco woordvoerder Marcel van Dun. “Bezoekers van de voorstelling mogen dan ook een energieke, inspirerende en vooral vermakelijke avond over duurzaamheid verwachten. Maar dan net even anders belicht.”

Fantastische verhalen

De duurzame voorstelling staat garant voor tweeënhalf uur vol fantastische verhalen en ongewone invalshoeken. Naast cabaret door Urgert & Van Deudekom is er plek voor een interactieve percussie workshop onder leiding van Acda en de Munnik drummer Dave van Beek. Ook komt beroepsavonturier Wilco van Rooijen vertellen over expeditie naar het meest onbegaanbare terrein ter wereld: Antarctica. De voorstelling wordt geleid door Peter van Lindonk (PINC) in een verrassende entourage.

Kleinschalige opzet, vijf grote steden

De tour doet vijf grote steden aan: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch. Op www.duurzaamtheater.nl zijn alle data, locaties en tijdstippen te vinden. Ook vindt men op deze website het uitgebreide programma en een impressie van de avond. Vanwege de kleinschalige opzet is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Rotterdam 14 november
Zuidplein Theater
Aanvang 20.00 uur

 

Gerelateerde artikelen

Pop-up restaurant De Maaltuin 9 t/m 19 mei

Van 9 t/m 19 mei verrijst midden in Trompenburg Tuinen pop-up restaurant De Maaltuin.

Een lange eettafel tussen de bijzondere exotische bloemen, planten en bomen, en dat midden in de stad!

Van buitenverblijf naar internationale geroemde tuin

Wat ontstond als buitenverblijf van een van de havenfamilies, is uitgegroeid tot een internationaal bekende botanische tuin. Trompenburg Tuinen in de Rotterdamse wijk Kralingen is een schatkamer vol bijzondere exotische bloemen, planten en bomen.

De Maaltuin laat mensen deze verborgen schoonheid van Kralingen zien. Tijdens de avond nemen we de bezoeker mee in de bijzondere omgeving, met verhalen en belevenissen van de flora en fauna om het restaurant heen. 9 mei - 18:00 tot 19 mei - 22:00

 
International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
IMG_0625.jpg