Theatertour "Een avond over duurzaamheid"

“Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had” - Op maandag 24 oktober start de theatertour ‘Een avond over duurzaamheid zoals je het nog nooit bekeken had’. De tour is een initiatief van Eneco.

Doel van de energieleverancier is om duurzaamheid op een inspirerende, maar vooral vermakelijke manier over het voetlicht te brengen.

Duurzaamheid, nét even anders

Eneco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is van mening dat een duurzame manier van leven de toekomst heeft. “Deze visie delen wij graag met een zo breed mogelijk publiek. Maar dan wél op toegankelijke en onconventionele wijze,” aldus Eneco woordvoerder Marcel van Dun. “Bezoekers van de voorstelling mogen dan ook een energieke, inspirerende en vooral vermakelijke avond over duurzaamheid verwachten. Maar dan net even anders belicht.”

Fantastische verhalen

De duurzame voorstelling staat garant voor tweeënhalf uur vol fantastische verhalen en ongewone invalshoeken. Naast cabaret door Urgert & Van Deudekom is er plek voor een interactieve percussie workshop onder leiding van Acda en de Munnik drummer Dave van Beek. Ook komt beroepsavonturier Wilco van Rooijen vertellen over expeditie naar het meest onbegaanbare terrein ter wereld: Antarctica. De voorstelling wordt geleid door Peter van Lindonk (PINC) in een verrassende entourage.

Kleinschalige opzet, vijf grote steden

De tour doet vijf grote steden aan: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch. Op www.duurzaamtheater.nl zijn alle data, locaties en tijdstippen te vinden. Ook vindt men op deze website het uitgebreide programma en een impressie van de avond. Vanwege de kleinschalige opzet is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Rotterdam 14 november
Zuidplein Theater
Aanvang 20.00 uur

 

Gerelateerde artikelen

Containerbar Noord

Nu de pop-upbar Containerbar Noord zeker tot september niet kan plaatsvinden, komt de organisatie met een tof alternatief. Twee cafés aan het Noordplein worden verbouwd tot één bar met een groot, gezellig terras.

De man achter Containerbar Noord, Frankie Dros, werkt hierbij samen met horecaondernemer Ron de Jong van Bokaal en De Gele Kanarie. Samen verbouwen ze Café Noorderbrug en Café Marietje tot een nieuwe hotspot die Containerbar Noord gaat heten.

Levendigheid

Containerbar Noord zou dit jaar een vergunning van een half jaar krijgen, maar dat gaat nu dus niet door. Met deze nieuwe bar hopen de mannen de levendigheid op het Noordplein te vergroten. De bar opent in juli of augustus.

 
CHANGEZ #4 – Kledingruil

Kledingruil - 14 maart - Van ruilen komt geen huilen! 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kleding-stukken in zijn kast liggen. Doodzonde, dus hoog tijd om te SWAPPEN in BlueCity! Dat doen we onder het genot van muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. Deze editie ook met kinderkleding!

 
Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
IMG_0502.jpg