Rotterdam Zaait - Voorjaarsfestival op het Noordplein

Onder het mom van Geen woorden maar zaden organiseert Rotterdamse Oogst op 14 mei Zaait!. Hét voorjaarsfestival waarbij boeren uit de stad en van het platteland het Noordplein in Rotterdam veranderen in een grootstedelijke akker en zo voor even het plein in oude luister herstellen.

Met naast de Rotterdamse Oogstmarkt de 1e Rotterdamse Moesplantenmarkt: een vrijmarkt voor eetbare planten, zaden & zaailingen. Regionale lekkernijen op het Schafthof, zaaikunst & boerendesign. Er is veel te beleven voor jong  en oud. En de muziek? Ook helemaal Rotterdamse Oogst, want verzorgd door jong Rotterdams talent.

Noordplein
Rotterdamse Oogst Zaait! vindt plaats op het Noordplein, in het hart van de deelgemeente Noord. Wegens de te verwachten drukte en vele opbrekingen in de buurt, raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.


Volop plantjes, zaailingen, stekken etc op de Rotterdamse Moesplantenmarkt bij het Lentefestival

 


Gezellige drukte en een zonnetje op het Lentefestival "Zaait"

 

Kijk ook eens op: www.lokaaleten.nl

Of op: Rotterdam "Zaait" en Rotterdam "Oogst"

 

Gerelateerde artikelen

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_0502.jpg