Swan Market, lifestyle markt in Rotterdam

Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en  betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met  kids design en bijvoorbeeld keramiek.

Ook de maag wordt niet vergeten. Heb je na al dit shoppen trek gekregen dat zijn er ook nog stands met mooie biologische producten en lekker eten en drinken.

Van onze verslaggeefster ter plaatse: Vrouwen vinden de weg naar Swan Market. Zijn het de "crea bea's", is het "kunst(on)zinnig, of toch ook wel het gedachtegoed van "creatief met kurk". Ik weet het niet, maar gezellig was het zeker. Een diversiteit aan producten, al dan niet gerelateerd aan "lifestyle". Een mooi initiatief op een mooie zonnige zondag in Noord. Nogmaals, veel vrouwen en geen mannen. Voor mij een paradijs maar je vraagt je toch wel af wat de oorzaak hiervan is. Zijn de mannelijke ceatievelingen in Noord uitgestorven of heeft het gehele project toch te veel een uitstraling van een gezellig onderonsje met een kopje thee gekregen. De aangeboden producten waren dan ook veelal braaf en weinig intrigerend. Een leuke middag heb ik zeker wel gehad.

Wie wel eens in de Londense wijk Camden is geweest kent het concept. Een aantal straatjes kraampjes en veel schattige kleine winkels vol heerlijke kleding en spullen.

Deze markt vindt u bij: ROTABS stylecenter: Ambitieuze ontwerpers die fashion, art en lifestyle artikelen ”on the spot” maken en verkopen.

In de shops verkopen wij de producten van de ontwerpers en meer…. Nieuwe en vintage art, fashion, prints, sieraden made by young and talented artists.. We zijn te vinden in Oud Noord in Rotterdam, een van de meest authentieke en upcoming gebieden in Rotterdam.


 

Gerelateerde artikelen

Containerbar Noord

Nu de pop-upbar Containerbar Noord zeker tot september niet kan plaatsvinden, komt de organisatie met een tof alternatief. Twee cafés aan het Noordplein worden verbouwd tot één bar met een groot, gezellig terras.

De man achter Containerbar Noord, Frankie Dros, werkt hierbij samen met horecaondernemer Ron de Jong van Bokaal en De Gele Kanarie. Samen verbouwen ze Café Noorderbrug en Café Marietje tot een nieuwe hotspot die Containerbar Noord gaat heten.

Levendigheid

Containerbar Noord zou dit jaar een vergunning van een half jaar krijgen, maar dat gaat nu dus niet door. Met deze nieuwe bar hopen de mannen de levendigheid op het Noordplein te vergroten. De bar opent in juli of augustus.

 
CHANGEZ #4 – Kledingruil

Kledingruil - 14 maart - Van ruilen komt geen huilen! 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kleding-stukken in zijn kast liggen. Doodzonde, dus hoog tijd om te SWAPPEN in BlueCity! Dat doen we onder het genot van muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. Deze editie ook met kinderkleding!

 
Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
IMG_4022.jpg