Swan Market, lifestyle markt in Rotterdam

Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en  betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met  kids design en bijvoorbeeld keramiek.

Ook de maag wordt niet vergeten. Heb je na al dit shoppen trek gekregen dat zijn er ook nog stands met mooie biologische producten en lekker eten en drinken.

Van onze verslaggeefster ter plaatse: Vrouwen vinden de weg naar Swan Market. Zijn het de "crea bea's", is het "kunst(on)zinnig, of toch ook wel het gedachtegoed van "creatief met kurk". Ik weet het niet, maar gezellig was het zeker. Een diversiteit aan producten, al dan niet gerelateerd aan "lifestyle". Een mooi initiatief op een mooie zonnige zondag in Noord. Nogmaals, veel vrouwen en geen mannen. Voor mij een paradijs maar je vraagt je toch wel af wat de oorzaak hiervan is. Zijn de mannelijke ceatievelingen in Noord uitgestorven of heeft het gehele project toch te veel een uitstraling van een gezellig onderonsje met een kopje thee gekregen. De aangeboden producten waren dan ook veelal braaf en weinig intrigerend. Een leuke middag heb ik zeker wel gehad.

Wie wel eens in de Londense wijk Camden is geweest kent het concept. Een aantal straatjes kraampjes en veel schattige kleine winkels vol heerlijke kleding en spullen.

Deze markt vindt u bij: ROTABS stylecenter: Ambitieuze ontwerpers die fashion, art en lifestyle artikelen ”on the spot” maken en verkopen.

In de shops verkopen wij de producten van de ontwerpers en meer…. Nieuwe en vintage art, fashion, prints, sieraden made by young and talented artists.. We zijn te vinden in Oud Noord in Rotterdam, een van de meest authentieke en upcoming gebieden in Rotterdam.


 

Gerelateerde artikelen

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_0227.jpg