Ahoy, podium voor vijfde adidas Ladiesrun

De deelnemers aan de adidas Ladiesrun krijgen op zondag 19 juni hun eigen ‘optreden’ in Ahoy. De start en finish van de vijfde aflevering van dit lifestyle evenement in Rotterdam zijn voor het eerst gesitueerd in deze inspirerende accommodatie, al jarenlang podium voor de grootste sterren uit de sport- en entertainment-wereld.

De verwachte toeloop is groot. Vrouwen kunnen zich traditioneel vanaf Valentijnsdag inschrijven voor de vijf of tien kilometer. Teams van minimaal drie en maximaal vijf ladies kunnen zich aanmelden voor de Business Runs. De start van de vijf kilometer is om 12.30 uur, die van de tien kilometer om 13.45 uur.

De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers van zesduizend is bereikt. De afgelopen edities werd de inschrijving ruim van tevoren gesloten.

De adidas Ladiesrun is ‘bigger & better’. Deze populaire loopbelevenis, voor velen ‘een dagje op stap met vriendinnen’, krijgt in Ahoy de mogelijkheid om verder te groeien tot dé Ladiesrun van Nederland. Op 19 juni worden duizend deelnemers meer verwacht dan afgelopen jaar. Toen, met start en finish bij de Erasmusbrug op de Kop van Zuid, liepen vijfduizend enthousiaste vrouwen mee.

Het evenement belooft door de verplaatsing naar Ahoy nog feestelijker te worden dan het al was. Een loopbelevenis die vrouwen niet mogen missen, met entertainment, loungegelegenheid en een fair op de LadiesPlaza. De adidas Ladiesrun is een aantrekkelijke combinatie van samen sporten, winkelen en gezellig bijeen zijn met vriendinnen. Georganiseerd volgens de hoge kwaliteitsnormen van de Like2Run-merkfilosofie.

De adidas Ladiesrun heeft als goede doel Pink Ribbon, de stichting die bijdraagt aan de strijd tegen borstkanker. Iedere deelnemer heeft bij inschrijving de mogelijkheid een bijdrage te doen.

 

Gerelateerde artikelen

Containerbar Noord

Nu de pop-upbar Containerbar Noord zeker tot september niet kan plaatsvinden, komt de organisatie met een tof alternatief. Twee cafés aan het Noordplein worden verbouwd tot één bar met een groot, gezellig terras.

De man achter Containerbar Noord, Frankie Dros, werkt hierbij samen met horecaondernemer Ron de Jong van Bokaal en De Gele Kanarie. Samen verbouwen ze Café Noorderbrug en Café Marietje tot een nieuwe hotspot die Containerbar Noord gaat heten.

Levendigheid

Containerbar Noord zou dit jaar een vergunning van een half jaar krijgen, maar dat gaat nu dus niet door. Met deze nieuwe bar hopen de mannen de levendigheid op het Noordplein te vergroten. De bar opent in juli of augustus.

 
CHANGEZ #4 – Kledingruil

Kledingruil - 14 maart - Van ruilen komt geen huilen! 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kleding-stukken in zijn kast liggen. Doodzonde, dus hoog tijd om te SWAPPEN in BlueCity! Dat doen we onder het genot van muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. Deze editie ook met kinderkleding!

 
Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
IMG_0112.jpg