Ahoy, podium voor vijfde adidas Ladiesrun

De deelnemers aan de adidas Ladiesrun krijgen op zondag 19 juni hun eigen ‘optreden’ in Ahoy. De start en finish van de vijfde aflevering van dit lifestyle evenement in Rotterdam zijn voor het eerst gesitueerd in deze inspirerende accommodatie, al jarenlang podium voor de grootste sterren uit de sport- en entertainment-wereld.

De verwachte toeloop is groot. Vrouwen kunnen zich traditioneel vanaf Valentijnsdag inschrijven voor de vijf of tien kilometer. Teams van minimaal drie en maximaal vijf ladies kunnen zich aanmelden voor de Business Runs. De start van de vijf kilometer is om 12.30 uur, die van de tien kilometer om 13.45 uur.

De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers van zesduizend is bereikt. De afgelopen edities werd de inschrijving ruim van tevoren gesloten.

De adidas Ladiesrun is ‘bigger & better’. Deze populaire loopbelevenis, voor velen ‘een dagje op stap met vriendinnen’, krijgt in Ahoy de mogelijkheid om verder te groeien tot dé Ladiesrun van Nederland. Op 19 juni worden duizend deelnemers meer verwacht dan afgelopen jaar. Toen, met start en finish bij de Erasmusbrug op de Kop van Zuid, liepen vijfduizend enthousiaste vrouwen mee.

Het evenement belooft door de verplaatsing naar Ahoy nog feestelijker te worden dan het al was. Een loopbelevenis die vrouwen niet mogen missen, met entertainment, loungegelegenheid en een fair op de LadiesPlaza. De adidas Ladiesrun is een aantrekkelijke combinatie van samen sporten, winkelen en gezellig bijeen zijn met vriendinnen. Georganiseerd volgens de hoge kwaliteitsnormen van de Like2Run-merkfilosofie.

De adidas Ladiesrun heeft als goede doel Pink Ribbon, de stichting die bijdraagt aan de strijd tegen borstkanker. Iedere deelnemer heeft bij inschrijving de mogelijkheid een bijdrage te doen.

 

Gerelateerde artikelen

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_5470.jpg