Kleinschalige (gratis) festival in Rotterdam: Bazar Bizar.

In de Rotterdamse Wolphaertstraat is op 25 juni 2011 het leukste kleinschalige (gratis) festival van Rotterdam: Bazar Bizar. Bazar Bizar is een kunst en muziekmarkt georganiseerd door Stichting Bazar Bizar.

Bazar Bizar biedt kunstenaars, creatievelingen, theatermakers en muzikanten een dag lang een podium waarop zij hun kunst en creaties kunnen vertonen en aanbieden. De Wolphaertstraat zal op deze dag gevuld zijn met een kunst en muziekmarkt waarop meer dan 50 bekende en minder bekende kunstenaars en vormgevers hun kunst en objecten tentoonstellen en verkopen. Tientallen marktkramen zullen de straat vullen met o.a. kleding, schilderijen, zeefdrukken, sieraden, designertoys, en nog veel meer.

Naast alle beeldende kunst besteedt Bazar Bizar ruime aandacht aan muziek en theater. Deze optredens zullen plaats vinden op straat tussen de marktkramen of in de tuin van de Wolfart. Vernieuwende theater en muziek optredens, bij voorkeur van Rotterdamse bodem, krijgen hier aandacht van het publiek. Doordat theater en muziek niet op een podium plaats vindt maar gewoon op straat tussen het publiek zal er een samenspel ontstaan tussen het publiek en de artiesten.

 

Gerelateerde artikelen

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_2365.jpg