Het grootste "Fruits de Mer " in het Guinness-record boek

De ss Rotterdam heeft het kleine zwembad ingezet als ijsbad. In het met ijsklontjes gevulde bad ligt 1958 kilo overheerlijke schaal- en schelpdieren met een totaal oppervlakte van 80 vierkante meter uitgestald. Het enorme buffet staat als record in het Guinness-record boek .

De Rotterdamse locatie bij uitstek, een ondergaande zon en een perfecte "Fruits de Mer" maken deze zondag tot een smakelijk en onovertroffen event. Tout Rotterdam deed zich tegoed aan dit door Schmidt zeevis georganiseerde festijn.

Het Guinness wereldrecord 'Grootste Fruits de Mer' is gevestigd met een 6 meter hoge toren in het zwembad waarop 1958 kilo overheerlijke schaal- en schelpdieren met een totaal oppervlakte van 80 vierkante meter zijn uitgestald.

Onder het genot van mooie wijnen en zomerse muziek genieten van een prachtige zonsondergang bij het mooiste uitzicht op Rotterdam.


 

Gerelateerde artikelen

Winterse paradijs bij Weelde

Warm tussen 8 t/m 22 november elke vrijdag op in dit winterse paradijs bij Weelde. Dans op lekkere muziek, drink glühwein en geniet samen met je vrienden van het kampvuur.

 
Aardappel Oogst Festival! 13 oktober

''Mama, hoe groeit patat?'' - Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival! Dit jaar keren we terug naar hartje Rotterdam, op de groenstrook naast de Markthal.
Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel: De Voedselbank. Doneer jij ook een Brammetje?

 
World Food Festival (WFF) 11, 12, 13 oktober

WFF is een publieksfestival over voedsel en de herkomst daarvan. Het laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel dat in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd, gerecycled. 11, 12, 13 oktober

 
IMG_3293.jpg