Barkeepers Gala 2011 toont nieuwe talenten

Ongekende talenten drijven boven tijdens het Barkeepers Gala in Hal4.1 in Rotterdam. Van drankfestijn in de jaren 90, tot een volwaardig muzikaal evenement, waar de Voice of Holland of Idols of om het even welk muziekformat ook slechts met grote jaloezie naar kan kijken.
Optredens als van Rotterdamse rasartiest Willem de Dood doen glorietijden van het Nedelandstalig oeuvre herleven. Ook de Wijnbar kwam met een kwalitatief hoogstaand muzikaal damestrio voor de dag. De wijnen zijn ok, het trio is allesovertreffend.


Het eerste Barkeepers Gala werd in 1990 georganiseerd in Rotown te Rotterdam. Door de enorme belangstelling moest al gauw worden uitgeweken naar een grotere locatie: dit werd het Maastheater, dat op zijn beurt weer verruild werd voor de grote zaal van Nighttown.

Sinds het eerste Gala is de band nog immer dezelfde: The Barking Dogs, voorheen de Rotown Huisband. De muzikanten hebben als de huisband van Rotown een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van talloze bekende artiesten. Daarnaast vormden en vormen de diverse bandleden, gezamenlijk dan wel afzonderlijk, de spil van menig nationaal bekende band. Die ervaring komt hen goed van pas vanwege het specifieke karakter van dit unieke gala, dat een grote flexibiliteit van niet alleen de deelnemers, maar ook de muzikanten vergt. (Bron: http://barkeepersgala.nl)

 

 

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
P1000391.jpg