Barkeepers Gala 2011 toont nieuwe talenten

Ongekende talenten drijven boven tijdens het Barkeepers Gala in Hal4.1 in Rotterdam. Van drankfestijn in de jaren 90, tot een volwaardig muzikaal evenement, waar de Voice of Holland of Idols of om het even welk muziekformat ook slechts met grote jaloezie naar kan kijken.
Optredens als van Rotterdamse rasartiest Willem de Dood doen glorietijden van het Nedelandstalig oeuvre herleven. Ook de Wijnbar kwam met een kwalitatief hoogstaand muzikaal damestrio voor de dag. De wijnen zijn ok, het trio is allesovertreffend.


Het eerste Barkeepers Gala werd in 1990 georganiseerd in Rotown te Rotterdam. Door de enorme belangstelling moest al gauw worden uitgeweken naar een grotere locatie: dit werd het Maastheater, dat op zijn beurt weer verruild werd voor de grote zaal van Nighttown.

Sinds het eerste Gala is de band nog immer dezelfde: The Barking Dogs, voorheen de Rotown Huisband. De muzikanten hebben als de huisband van Rotown een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van talloze bekende artiesten. Daarnaast vormden en vormen de diverse bandleden, gezamenlijk dan wel afzonderlijk, de spil van menig nationaal bekende band. Die ervaring komt hen goed van pas vanwege het specifieke karakter van dit unieke gala, dat een grote flexibiliteit van niet alleen de deelnemers, maar ook de muzikanten vergt. (Bron: http://barkeepersgala.nl)

 

 

Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
IMG_3293.jpg