Yes! We Care! Zaterdag 16 mei

Op zaterdag 16 mei vind er opnieuw een Europese: Yes! We Care! plaats. Ook Nederland zal hieraan deelnemen! In Roemenië worden honderdduizenden zwerfhonden op gruwelijke wijze gedood.

 

De EU geeft jaarlijks vele miljoenen aan Roemenië, voor o.a. sterilisatie, castratie, en pijnloze euthanasie. Om zo het zwerfhondenprobleem doelgericht aan te pakken.
Roemenië fraudeert en stopt alle geld in eigen zak!

De zwerfhonden worden zo goedkoop mogelijk afgeslacht. door een injectie met antivries in het hart, gif, verhongering, of hun strot wordt doorgesneden!

Roemenië fraudeert dus voor vele miljoenen.
En ook de Nederlande belastingbetaler betaalt hier onbewust aan mee!

EU Brussel!

Doe je werk, en stop deze misdadige praktijken!

Om het Europees Parlement van de noodzaak te doordringen blijven wij wereldwijd strijden en het vuur aanwakkeren!

Wij willen samen een groot kloppend hart voor het lot van de Roemeense zwerfhonden symboliseren.

Dit in de vorm van een videoclip met kleurige RODE paraplu´s en een eenvoudige choreografie welke voor iedereen haalbaar is!
Het evenement vindt plaats in het park bij de Euromast (grote grasveld) en zal gefilmd/gefotografeerd worden zowel op de grond als vanuit de Euromast!
Deze locatie hebben wij gekozen naar aanleiding van de aflevering van 'Man Bijt Hond, waarin Richard hangend op 100 meter hoogte, de unieke gelegenheid kreeg om aandacht te vragen voor het lot van de zwerfhonden in Roemenië.

http://manbijthond.ncrv.nl/seizoenen/2014/afleveringen/05-09-2014/fragmenten/richard-waagt-zijn-leven-voor-zwerfhonden

Er zal een hartenwensen bus opgesteld worden waarin passanten een hartenwens aangaande het lot van de zwerfhondenwet kunnen deponeren.

Deze zullen aangeboden worden aan o.a. de Roemeense ambassade!

De foto- en filmbeelden zullen via facebook en YouTube verspreid en gedeeld worden om zo Roemenië een hart onder riem te steken!

Heb hart voor het lot van de Roemeense zwerfhonden en maak opnieuw een vuist!

Samen zetten wij ons beste pootje voor!

Link naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/372000566315555/

 

Pop-up restaurant De Maaltuin 9 t/m 19 mei

Van 9 t/m 19 mei verrijst midden in Trompenburg Tuinen pop-up restaurant De Maaltuin.

Een lange eettafel tussen de bijzondere exotische bloemen, planten en bomen, en dat midden in de stad!

Van buitenverblijf naar internationale geroemde tuin

Wat ontstond als buitenverblijf van een van de havenfamilies, is uitgegroeid tot een internationaal bekende botanische tuin. Trompenburg Tuinen in de Rotterdamse wijk Kralingen is een schatkamer vol bijzondere exotische bloemen, planten en bomen.

De Maaltuin laat mensen deze verborgen schoonheid van Kralingen zien. Tijdens de avond nemen we de bezoeker mee in de bijzondere omgeving, met verhalen en belevenissen van de flora en fauna om het restaurant heen. 9 mei - 18:00 tot 19 mei - 22:00

 
International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
IMG_0112.jpg