Nederland in crisis, u zoekt het maar uit

Een brandje in Moerdijk met een behoorlijke rookontwikkeling legt de nationale crisissite volledig plat. Het blijft humor de Nederlandse aanpak en ambtenaar.

De sites die bedoelt zijn om de burgers te informeren en voor te lichten in situaties van nationale of regionale rampspoed begeven het stuk voor stuk. De mobiele website van rijnmond doet het niet. De landelijke crisissite is onbereikbaar.

Op het internet na wat googlen op rampen lezen we:

Noodsituaties | Nederland Veilig

In het geval van crisis publiceren de v erschillende overheden informatie op deze website.

www.crisis.nl/


Laat nu juist deze site waar je als burger van afhankelijk bent in noodsitiaties er al bij het eerste de beste brandje uitliggen. Kortom, maar weer ouderwets onder de keldertrap schuilen. Een advies waar de Nederlandse overheid burgers decennia mee in slaap heeft gesust.

 


 

Rotterdam Bluegrass Festival

Rotterdam Bluegrass Festival. vr 22 t/m zo 24 juni op het Pijnackerplein. Bluegrass optreden.

 
International yoga day 2018

Op 21 juni 2018 vieren we de langste dag van het jaar met een gratis yoga workshop op het Schouwburgplein. Inloop is vanaf 18.00 uur, de workshop is van 19.00 tot 20.00 uur. Vind je centrum in het hart van de stad, dit jaar samen met honderden yogi's in Rotterdam. Kom de zomer zonnewende te vieren met een gratis yogaworkshop op het Schouwburgplein. Word deel van deze wereldwijde beweging en vier de langste dag van het jaar onder het mom van ‘Your Happiness is our purpose!’

 
de Rotterdam Architectuur Maand

Op vrijdag 1 juni start de Rotterdam Architectuur Maand. Na Winy Maas (MVRDV) en Adriaan Geuze (West 8) is de beurt aan Nanne de Ru om de openingslezing te verzorgen. Traditiegetrouw in het Kriterion op het dak van het Groothandelsgebouw. De Ru is oprichter van Powerhouse Company, een van de snelst groeiende architectenbureaus van Rotterdam, en projectontwikkelaar RED Company. Hij is door AIR uitgenodigd om het perspectief op de toekomst van Rotterdam te verruimen en op scherp te zetten.

 
IMG_5987.jpg