Nederland in crisis, u zoekt het maar uit

Een brandje in Moerdijk met een behoorlijke rookontwikkeling legt de nationale crisissite volledig plat. Het blijft humor de Nederlandse aanpak en ambtenaar.

De sites die bedoelt zijn om de burgers te informeren en voor te lichten in situaties van nationale of regionale rampspoed begeven het stuk voor stuk. De mobiele website van rijnmond doet het niet. De landelijke crisissite is onbereikbaar.

Op het internet na wat googlen op rampen lezen we:

Noodsituaties | Nederland Veilig

In het geval van crisis publiceren de v erschillende overheden informatie op deze website.

www.crisis.nl/


Laat nu juist deze site waar je als burger van afhankelijk bent in noodsitiaties er al bij het eerste de beste brandje uitliggen. Kortom, maar weer ouderwets onder de keldertrap schuilen. Een advies waar de Nederlandse overheid burgers decennia mee in slaap heeft gesust.

 


 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_3293.jpg