Nederland in crisis, u zoekt het maar uit

Een brandje in Moerdijk met een behoorlijke rookontwikkeling legt de nationale crisissite volledig plat. Het blijft humor de Nederlandse aanpak en ambtenaar.

De sites die bedoelt zijn om de burgers te informeren en voor te lichten in situaties van nationale of regionale rampspoed begeven het stuk voor stuk. De mobiele website van rijnmond doet het niet. De landelijke crisissite is onbereikbaar.

Op het internet na wat googlen op rampen lezen we:

Noodsituaties | Nederland Veilig

In het geval van crisis publiceren de v erschillende overheden informatie op deze website.

www.crisis.nl/


Laat nu juist deze site waar je als burger van afhankelijk bent in noodsitiaties er al bij het eerste de beste brandje uitliggen. Kortom, maar weer ouderwets onder de keldertrap schuilen. Een advies waar de Nederlandse overheid burgers decennia mee in slaap heeft gesust.

 


 

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
IMG_5741.jpg