#BlackBoxRotterdam blijkt stunt voor Bram’s Gourmet Frites

Bram Ladage verovert met friet en stoven vanuit Rotterdam de wereld!  - Op straat en op populaire blogs waren ze de afgelopen tijd volop te vinden: mysterieuze zwarte doosjes (mini-containers) met de tekst #BlackBoxRotterdam.

Met daarin een exclusieve uitnodiging voor een feestje op 11 februari. Ook verscheen er een levensgrote container in de stad. Het blijkt een promotie van Bram Ladage voor het nieuwe, internationale concept Bram’s Gourmet Frites dat op 11 februari wordt gelanceerd op de Kop van Zuid.

Met deze nieuwe, internationale formule in een opvallende, pikzwarte zeecontainer wordt friet naar een hoger culinair niveau getild. Met nieuwe en dikkere Ladage patat (vers en met schil) en een vijftal spannende stoven die samen met Herman den Blijker zijn ontwikkeld. En dat belooft wel wat: Pulled Pork BBQ Stoof, Captain’s Beef Stoof, Asian Chicken Stoof, Veggie Mushroom Stoof en Pumpkin Veal Stoof. Op deze manier wordt friet geen ‘side dish’ of alleen een tussendoortje meer, maar ook een volwaardige maaltijd. Die toegankelijke kwaliteit past volgens Ladage-partner Rocco Ladage op perfect bij deze tijd. “Het is eigenlijk een heel Rotterdams antwoord op de foodtruck. Een gezellig middelpunt van de wijk waar je altijd bekenden tegenkomt. Mensen kunnen gezellig samen vanaf onze picknicktafels genieten van een lekkere Bram met stoof.”

Rotterdams begin

Speciaal voor de vinders van een exclusieve #BlackBoxRotterdam-uitnodiging is er net voor de opening van Bram’s een feestje waarbij geproefd kan worden van al het nieuwe dat Bram’s te bieden heeft. Er is overigens bewust gekozen voor een actie in Rotterdam. Rocco: “Dit is toch onze stad. Hier komen we vandaan en blijven we een warme band mee houden. Dus al is het de bedoeling dat je in de toekomst van Barcelona tot Shanghai een Bram’s vindt, in Rotterdam moet natuurlijk wel de eerste zitten!

Over Bram Ladage

Een begrip in Rotterdam en steeds verder daarbuiten bekend, dat is familiebedrijf Bram Ladage. Intussen zijn er naast de formule Bram Ladage (1967) zelf ook BroodExpress (2000), Ezprezzo (2009), Ladage Events (2010), Ladagerie (2013) en The World (2015). Nog altijd neemt het aantal vestigingen toe en met Bram’s wordt de stap naar het buitenland gezet.

 

Gerelateerde artikelen

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_0112.jpg