#BlackBoxRotterdam blijkt stunt voor Bram’s Gourmet Frites

Bram Ladage verovert met friet en stoven vanuit Rotterdam de wereld!  - Op straat en op populaire blogs waren ze de afgelopen tijd volop te vinden: mysterieuze zwarte doosjes (mini-containers) met de tekst #BlackBoxRotterdam.

Met daarin een exclusieve uitnodiging voor een feestje op 11 februari. Ook verscheen er een levensgrote container in de stad. Het blijkt een promotie van Bram Ladage voor het nieuwe, internationale concept Bram’s Gourmet Frites dat op 11 februari wordt gelanceerd op de Kop van Zuid.

Met deze nieuwe, internationale formule in een opvallende, pikzwarte zeecontainer wordt friet naar een hoger culinair niveau getild. Met nieuwe en dikkere Ladage patat (vers en met schil) en een vijftal spannende stoven die samen met Herman den Blijker zijn ontwikkeld. En dat belooft wel wat: Pulled Pork BBQ Stoof, Captain’s Beef Stoof, Asian Chicken Stoof, Veggie Mushroom Stoof en Pumpkin Veal Stoof. Op deze manier wordt friet geen ‘side dish’ of alleen een tussendoortje meer, maar ook een volwaardige maaltijd. Die toegankelijke kwaliteit past volgens Ladage-partner Rocco Ladage op perfect bij deze tijd. “Het is eigenlijk een heel Rotterdams antwoord op de foodtruck. Een gezellig middelpunt van de wijk waar je altijd bekenden tegenkomt. Mensen kunnen gezellig samen vanaf onze picknicktafels genieten van een lekkere Bram met stoof.”

Rotterdams begin

Speciaal voor de vinders van een exclusieve #BlackBoxRotterdam-uitnodiging is er net voor de opening van Bram’s een feestje waarbij geproefd kan worden van al het nieuwe dat Bram’s te bieden heeft. Er is overigens bewust gekozen voor een actie in Rotterdam. Rocco: “Dit is toch onze stad. Hier komen we vandaan en blijven we een warme band mee houden. Dus al is het de bedoeling dat je in de toekomst van Barcelona tot Shanghai een Bram’s vindt, in Rotterdam moet natuurlijk wel de eerste zitten!

Over Bram Ladage

Een begrip in Rotterdam en steeds verder daarbuiten bekend, dat is familiebedrijf Bram Ladage. Intussen zijn er naast de formule Bram Ladage (1967) zelf ook BroodExpress (2000), Ezprezzo (2009), Ladage Events (2010), Ladagerie (2013) en The World (2015). Nog altijd neemt het aantal vestigingen toe en met Bram’s wordt de stap naar het buitenland gezet.

 

Gerelateerde artikelen

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
P1000391.jpg