#BlackBoxRotterdam blijkt stunt voor Bram’s Gourmet Frites

Bram Ladage verovert met friet en stoven vanuit Rotterdam de wereld!  - Op straat en op populaire blogs waren ze de afgelopen tijd volop te vinden: mysterieuze zwarte doosjes (mini-containers) met de tekst #BlackBoxRotterdam.

Met daarin een exclusieve uitnodiging voor een feestje op 11 februari. Ook verscheen er een levensgrote container in de stad. Het blijkt een promotie van Bram Ladage voor het nieuwe, internationale concept Bram’s Gourmet Frites dat op 11 februari wordt gelanceerd op de Kop van Zuid.

Met deze nieuwe, internationale formule in een opvallende, pikzwarte zeecontainer wordt friet naar een hoger culinair niveau getild. Met nieuwe en dikkere Ladage patat (vers en met schil) en een vijftal spannende stoven die samen met Herman den Blijker zijn ontwikkeld. En dat belooft wel wat: Pulled Pork BBQ Stoof, Captain’s Beef Stoof, Asian Chicken Stoof, Veggie Mushroom Stoof en Pumpkin Veal Stoof. Op deze manier wordt friet geen ‘side dish’ of alleen een tussendoortje meer, maar ook een volwaardige maaltijd. Die toegankelijke kwaliteit past volgens Ladage-partner Rocco Ladage op perfect bij deze tijd. “Het is eigenlijk een heel Rotterdams antwoord op de foodtruck. Een gezellig middelpunt van de wijk waar je altijd bekenden tegenkomt. Mensen kunnen gezellig samen vanaf onze picknicktafels genieten van een lekkere Bram met stoof.”

Rotterdams begin

Speciaal voor de vinders van een exclusieve #BlackBoxRotterdam-uitnodiging is er net voor de opening van Bram’s een feestje waarbij geproefd kan worden van al het nieuwe dat Bram’s te bieden heeft. Er is overigens bewust gekozen voor een actie in Rotterdam. Rocco: “Dit is toch onze stad. Hier komen we vandaan en blijven we een warme band mee houden. Dus al is het de bedoeling dat je in de toekomst van Barcelona tot Shanghai een Bram’s vindt, in Rotterdam moet natuurlijk wel de eerste zitten!

Over Bram Ladage

Een begrip in Rotterdam en steeds verder daarbuiten bekend, dat is familiebedrijf Bram Ladage. Intussen zijn er naast de formule Bram Ladage (1967) zelf ook BroodExpress (2000), Ezprezzo (2009), Ladage Events (2010), Ladagerie (2013) en The World (2015). Nog altijd neemt het aantal vestigingen toe en met Bram’s wordt de stap naar het buitenland gezet.

 

Gerelateerde artikelen

CHANGEZ #4 – Kledingruil

Kledingruil - 14 maart - Van ruilen komt geen huilen! 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kleding-stukken in zijn kast liggen. Doodzonde, dus hoog tijd om te SWAPPEN in BlueCity! Dat doen we onder het genot van muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. Deze editie ook met kinderkleding!

 
Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
ART ROTTERDAM 2020

Art Rotterdam 6-9 februari 2020 - Een week waarin de stad haar deuren opent en u het beste biedt op het gebied van kunst, design en architectuur. Gedurende de hele week bruist de stad met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen.

 
IMG_0112.jpg