Ik stond Pfaff bij de poffertjes in Rotterdam

De wereldberoemde poffertjeskraam van Seth in Rotterdam moest verhuizen. Na jaren van gesteggel is dan eindelijk de nieuwe locatie bekend van Seth 's poffertjeskraam. Enkele honderden meters verderop in de Hoogstraat werd vandaag het nieuwe etablissement geopend door niemand minder dan Jean-Marie Pfaff himself.

Een drukte van belang van veelal oudere dames die deze gelegenheid vol van nostalgie niet aan zich voorbij wilden laten gaan. Ondergetekende en zijn metgezellen konden helaas niet aanschuiven en zagen zich genoodzaakt genoegen te nemen met een simpel gebakken visje op de weekmarkt.

 

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0075.jpg