Ik stond Pfaff bij de poffertjes in Rotterdam

De wereldberoemde poffertjeskraam van Seth in Rotterdam moest verhuizen. Na jaren van gesteggel is dan eindelijk de nieuwe locatie bekend van Seth 's poffertjeskraam. Enkele honderden meters verderop in de Hoogstraat werd vandaag het nieuwe etablissement geopend door niemand minder dan Jean-Marie Pfaff himself.

Een drukte van belang van veelal oudere dames die deze gelegenheid vol van nostalgie niet aan zich voorbij wilden laten gaan. Ondergetekende en zijn metgezellen konden helaas niet aanschuiven en zagen zich genoodzaakt genoegen te nemen met een simpel gebakken visje op de weekmarkt.

 

 

Rotterdam Bluegrass Festival

Rotterdam Bluegrass Festival. vr 22 t/m zo 24 juni op het Pijnackerplein. Bluegrass optreden.

 
International yoga day 2018

Op 21 juni 2018 vieren we de langste dag van het jaar met een gratis yoga workshop op het Schouwburgplein. Inloop is vanaf 18.00 uur, de workshop is van 19.00 tot 20.00 uur. Vind je centrum in het hart van de stad, dit jaar samen met honderden yogi's in Rotterdam. Kom de zomer zonnewende te vieren met een gratis yogaworkshop op het Schouwburgplein. Word deel van deze wereldwijde beweging en vier de langste dag van het jaar onder het mom van ‘Your Happiness is our purpose!’

 
de Rotterdam Architectuur Maand

Op vrijdag 1 juni start de Rotterdam Architectuur Maand. Na Winy Maas (MVRDV) en Adriaan Geuze (West 8) is de beurt aan Nanne de Ru om de openingslezing te verzorgen. Traditiegetrouw in het Kriterion op het dak van het Groothandelsgebouw. De Ru is oprichter van Powerhouse Company, een van de snelst groeiende architectenbureaus van Rotterdam, en projectontwikkelaar RED Company. Hij is door AIR uitgenodigd om het perspectief op de toekomst van Rotterdam te verruimen en op scherp te zetten.

 
IMG_5405.jpg