Hét moment om een webshop te starten: De pissebeddenwinkel !!

De Corona crisis lijkt het geschikte moment om een webshop te beginnen. Mensen zitten thuis, gaan ook liever niet de deur uit om boodschappen te doen. Mensen kijken wat rond op het internet en zien steeds meer mogelijkheden de door hen gewenste artikelen aan te schaffen.

E-commerce zit in de lift, het is booming business geworden. Door de Corona-crisis waarin we belandt zijn, zien we een enorme groei. Het aantal mensen dat online winkelt neemt nog steeds toe, zo ook het bedrag dat door deze gebruikers van de webshops besteed wordt. De stenen winkels sluiten als gevolg van het virus en de maatregelen die het RIVM oplegt de deuren en gaan indien mogelijk verder met een webshop.

Het is de hoogste tijd om een webshop te beginnen dachten ook Jorda en Judy. Al jaren lang kweken zij diverse insecten en ongewervelden die zij verkopen via plekken als marktplaats.nl etc.
Maar waarom geen eigen webshop dachten deze twee ondernemers. Zij hebben gemerkt dat in de hobby steeds meer interesse is ontstaan voor Isopods, beter bekend bij het grote publiek als pissebedden! Dus, dachten zij, wij gaan de eerste pissebeddenwinkel in Nederland openen! Naast hun fysieke winkel die zij nu al enkele jaren runnen  hopen zij Online te kunnen beginnen op 1-12-2020
Ben jij nieuwsgierig geworden? en wil je weten wat je moet voorstellen bij Isopds/pissebedden als huisdier? Dan moet je maar eens een kijkje nemen bij de webshop van Jorda en Judy
De pissebeddenwinkel, voor de leukste en mooiste isopods/pissebedden. En natuurlijk alles wat je verder nodig hebt om deze leuke hobby te beginnen. https://www.pissebeddenwinkel.nl

 

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_0112.jpg