Sportdag Zuidwijk

Charlois

Op 7 juni organiseert TOS Zuiderpark een sportdag voor de kinderen van Zuidwijk. Op die manier kunnen de kinderen kennismaken met diverse takken van sport. Zo kunnen zij onder andere hockeyen, tennissen, handballen, Beachvolleyballen, steppen, lasergamen, in de Aquabal. Locatie: Sportplaza Zuiderpark.

In de ochtend sporten de kinderen van de basisscholen de Steven Stemerding en obs de Toermalijn (locatie Hijkerveld.) In de middag zijn de kinderen van de Basisschool de Christophoor en obs de Toermalijn (locatie Schere) aan de beurt.

De sportdag wordt gehouden in samenwerking met LMC voortgezet onderwijs scholen uit Charlois en is speciaal georganiseerd voor de basisschoolleerlingen uit Zuidwijk. Het is de bedoeling dat zij elkaar door deze sportdag beter leren kennen. Zodat zij elkaar in de wijk weer opzoeken en de binding in de wijk wordt versterkt. Ook leren zij op die manier de sportverenigingen in Charlois kennen. Albert Hein Slinge sponsort op deze dag het eten en drinken van de kinderen. Alle 770 deelnemertjes worden toegerust met oranje petten en unieke jubileum bidons van de organisatie Charlois 550.

Door deze wijksportdag is nu al een unieke samenwerking ontstaan tussen de verschillende scholen in de wijk en de aanbieders.

 

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_0075.jpg