Finale Carnisse Got Talent

Charlois

De afgelopen maanden hebben de bewoners van Carnisse laten zien wat ze in hun mars hebben in Carnisse Got Talent. Zangers, rappers, dansers, acrobaten en nog veel meer lieten hun kunsten zien. Op vrijdag 17 augustus is het alweer de finale. De winnaars van de voorrondes nemen het dan tegen elkaar op. Het wordt een spannende strijd. Beleef het mee! Iedereen is van harte welkom.

De finale wordt opgeluisterd door optredens van Yuli Minguel en Joost van Oosten, (winnaar Juryprijs Charloisse Hitspot 2011).

Datum:    17 augustus

Locatie:   Amelandseplein, Rotterdam-Charlois

Aanvang: 18.30 uur

Enthousiast

Veel Carnissers gaven gehoor aan de oproep van Bewoners Organisatie Carnisse om mee te doen. Nieuwe talenten werden ontdekt. Niet alleen de bewoners liepen warm, ook de ondernemers. Zij droegen een financieel steentje bij om het mogelijk te maken. Net als Charlois 550.

Charlois 550

Charlois viert in 2012 haar 550 jarig bestaan als zelfstandig dorp en is sinds 1895 onderdeel van de stad Rotterdam. Carnisse got talents is een activiteit die in dit kader in Charlois wordt gehouden.

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0227.jpg