Finale Carnisse Got Talent

Charlois

De afgelopen maanden hebben de bewoners van Carnisse laten zien wat ze in hun mars hebben in Carnisse Got Talent. Zangers, rappers, dansers, acrobaten en nog veel meer lieten hun kunsten zien. Op vrijdag 17 augustus is het alweer de finale. De winnaars van de voorrondes nemen het dan tegen elkaar op. Het wordt een spannende strijd. Beleef het mee! Iedereen is van harte welkom.

De finale wordt opgeluisterd door optredens van Yuli Minguel en Joost van Oosten, (winnaar Juryprijs Charloisse Hitspot 2011).

Datum:    17 augustus

Locatie:   Amelandseplein, Rotterdam-Charlois

Aanvang: 18.30 uur

Enthousiast

Veel Carnissers gaven gehoor aan de oproep van Bewoners Organisatie Carnisse om mee te doen. Nieuwe talenten werden ontdekt. Niet alleen de bewoners liepen warm, ook de ondernemers. Zij droegen een financieel steentje bij om het mogelijk te maken. Net als Charlois 550.

Charlois 550

Charlois viert in 2012 haar 550 jarig bestaan als zelfstandig dorp en is sinds 1895 onderdeel van de stad Rotterdam. Carnisse got talents is een activiteit die in dit kader in Charlois wordt gehouden.

 

Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
ART ROTTERDAM 2020

Art Rotterdam 6-9 februari 2020 - Een week waarin de stad haar deuren opent en u het beste biedt op het gebied van kunst, design en architectuur. Gedurende de hele week bruist de stad met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen.

 
49ste International Film Festival Rotterdam

22 januari – 2 februari 2020 - Met bijna 330.000 bezoeken en meer dan 2.400 aanwezige filmprofessionals is IFFR een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. De nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows maken Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen

 
IMG_0387.jpg