Finale Carnisse Got Talent

Charlois

De afgelopen maanden hebben de bewoners van Carnisse laten zien wat ze in hun mars hebben in Carnisse Got Talent. Zangers, rappers, dansers, acrobaten en nog veel meer lieten hun kunsten zien. Op vrijdag 17 augustus is het alweer de finale. De winnaars van de voorrondes nemen het dan tegen elkaar op. Het wordt een spannende strijd. Beleef het mee! Iedereen is van harte welkom.

De finale wordt opgeluisterd door optredens van Yuli Minguel en Joost van Oosten, (winnaar Juryprijs Charloisse Hitspot 2011).

Datum:    17 augustus

Locatie:   Amelandseplein, Rotterdam-Charlois

Aanvang: 18.30 uur

Enthousiast

Veel Carnissers gaven gehoor aan de oproep van Bewoners Organisatie Carnisse om mee te doen. Nieuwe talenten werden ontdekt. Niet alleen de bewoners liepen warm, ook de ondernemers. Zij droegen een financieel steentje bij om het mogelijk te maken. Net als Charlois 550.

Charlois 550

Charlois viert in 2012 haar 550 jarig bestaan als zelfstandig dorp en is sinds 1895 onderdeel van de stad Rotterdam. Carnisse got talents is een activiteit die in dit kader in Charlois wordt gehouden.

 

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_0502.jpg