Finale Carnisse Got Talent

Charlois

De afgelopen maanden hebben de bewoners van Carnisse laten zien wat ze in hun mars hebben in Carnisse Got Talent. Zangers, rappers, dansers, acrobaten en nog veel meer lieten hun kunsten zien. Op vrijdag 17 augustus is het alweer de finale. De winnaars van de voorrondes nemen het dan tegen elkaar op. Het wordt een spannende strijd. Beleef het mee! Iedereen is van harte welkom.

De finale wordt opgeluisterd door optredens van Yuli Minguel en Joost van Oosten, (winnaar Juryprijs Charloisse Hitspot 2011).

Datum:    17 augustus

Locatie:   Amelandseplein, Rotterdam-Charlois

Aanvang: 18.30 uur

Enthousiast

Veel Carnissers gaven gehoor aan de oproep van Bewoners Organisatie Carnisse om mee te doen. Nieuwe talenten werden ontdekt. Niet alleen de bewoners liepen warm, ook de ondernemers. Zij droegen een financieel steentje bij om het mogelijk te maken. Net als Charlois 550.

Charlois 550

Charlois viert in 2012 haar 550 jarig bestaan als zelfstandig dorp en is sinds 1895 onderdeel van de stad Rotterdam. Carnisse got talents is een activiteit die in dit kader in Charlois wordt gehouden.

 

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_0690.jpg