Delfshaven bezuinigt extra

Delfshaven

De Rotterdamse deelgemeente Delfshaven gaat dit jaar zeker anderhalf miljoen euro extra bezuinigingen. Dat heeft de raad besloten. PvdA en GroenLinks stemden voor, de andere partijen stemden tegen.

Delfshaven gaat dit jaar een ton bezuinigen op veiligheid, onder meer door niet meer mee te betalen aan cameratoezicht. Op welzijn bezuinigt Delfshaven zeven ton en op de inrichting van de openbare ruimte wordt vier ton bezuinigd, door ingrijpende plannen uit- of af te stellen. De organisatie van de deelgemeente zelf, bespaart drieënhalve ton, met name op de Stadswinkel.

Deelgemeente Delfshaven verwacht voor 2013 en de jaren daarop opnieuw te moeten bezuinigen.

Bron: rijnmond.nl

 

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_5615.jpg