Extra maatregelen voor drukke kofferbakverkoop

Hoek van Holland

De maandelijkse kofferbakverkoop in Hoek van Holland groeit dusdanig snel, dat er extra maatregelen moeten worden genomen om overlast in de omgeving tegen te gaan. Dit laat deelraadvoorzitter Hestia Reukema weten.

Deze vorm van Rommelmark is overgewaaid uit Engeland daar zijn dit soort markten gewild op het platteland. Deze kofferbakverkoop wordt elke laatste zondag van de maand georganiseerd aan de Koningin Emma Boulevard in Hoek van Holland

Op de kofferbakverkoop komen duizenden bezoekers af, waardoor de omgeving last heeft van onder meer de verkeersdrukte rond de Koningin Emmaboulevard. Afgelopen weekeinde was het er zelfs zo druk, dat een naburig bouwkavel vrij moest worden gemaakt om de bezoekers te kunnen laten parkeren.

Om de verkeersdrukte in de toekomst in goede banen te leiden, zullen er meer verkeersregelaars worden ingezet. Ook zal er voortaan op verkeersborden worden aangegeven waar bezoekers het terrein kunnen vinden. Extra mobiele toiletten moeten de overlast van wildplassers voorkomen.

 

 

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_3293.jpg