Mooie schaatsdagen op de Kralingse plas

Kralingen

Het is over met de ijspret op de Kralingse plas. Vanaf donderdag was het ijs op de Kralingse Plas officieel veilig verklaard, dat heeft dus 4 dagen ijsplezier opgeleverd. Je kon er eigenlijk al op schaatsen, maar geheel veilig was het dus niet.

 Sinds donderdag was het ijs op meerdere plekken meer dan 10 cm dik. Dat betekent dat het ijs 'veilig' is volgens de KNSB-normen. Het betreden van het ijs blijft echter op eigen risico, ga in ieder geval nooit alleen schaatsen.


De Kralingse Plas

Het Kralingse Bos

 

Gerelateerde artikelen

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_2749.jpg