Swan Market, lifestyle markt in Rotterdam

Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en  betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met  kids design en bijvoorbeeld keramiek.

Ook de maag wordt niet vergeten. Heb je na al dit shoppen trek gekregen dat zijn er ook nog stands met mooie biologische producten en lekker eten en drinken.

Van onze verslaggeefster ter plaatse: Vrouwen vinden de weg naar Swan Market. Zijn het de "crea bea's", is het "kunst(on)zinnig, of toch ook wel het gedachtegoed van "creatief met kurk". Ik weet het niet, maar gezellig was het zeker. Een diversiteit aan producten, al dan niet gerelateerd aan "lifestyle". Een mooi initiatief op een mooie zonnige zondag in Noord. Nogmaals, veel vrouwen en geen mannen. Voor mij een paradijs maar je vraagt je toch wel af wat de oorzaak hiervan is. Zijn de mannelijke ceatievelingen in Noord uitgestorven of heeft het gehele project toch te veel een uitstraling van een gezellig onderonsje met een kopje thee gekregen. De aangeboden producten waren dan ook veelal braaf en weinig intrigerend. Een leuke middag heb ik zeker wel gehad.

Wie wel eens in de Londense wijk Camden is geweest kent het concept. Een aantal straatjes kraampjes en veel schattige kleine winkels vol heerlijke kleding en spullen.

Deze markt vindt u bij: ROTABS stylecenter: Ambitieuze ontwerpers die fashion, art en lifestyle artikelen ”on the spot” maken en verkopen.

In de shops verkopen wij de producten van de ontwerpers en meer…. Nieuwe en vintage art, fashion, prints, sieraden made by young and talented artists.. We zijn te vinden in Oud Noord in Rotterdam, een van de meest authentieke en upcoming gebieden in Rotterdam.


 

Gerelateerde artikelen

degrotelakentruc !!

Mannen proberen met lakens te ontsnappen uit detentiecentrum Rotterdam - Twee mannen hebben vanochtend een ontsnappingspoging gedaan uit het Detentiecentrum Rotterdam. Dat meldt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

De mannen verbleven samen in een cel in het Huis van Bewaring. Ze vernielden het raam in de cel. Hoe precies, is nog onduidelijk. Via aan elkaar geknoopte lakens klommen ze vervolgens van de eerste verdieping naar de binnenplaats.

Isoleercel

Op de binnenplaats konden medewerkers van de gevangenis de mannen tegenhouden. Ze zitten voorlopig in de isoleercel. Het tweetal zal worden overgeplaatst naar een andere gevangenis.

 
Opening gerenoveerde winkelcentrum Zuidplein - Woensdag 25 januari, 16.00 uur

Woensdagmiddag opent burgemeester Aboutaleb het gerenoveerde en uitgebreide winkelcentrum Zuidplein. In 2016 startte de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Hierdoor geïnspireerd, besloot de VvE van winkelcentrum Zuidplein tot een grootscheepse renovatie.

Het winkelcentrum viert woensdag de oplevering van de renovatie (hoewel er hier en daar nog wordt gewerkt) en het 50-jarig bestaan. Het eerste overdekte winkelcentrum werd in 1972 geopend door Mies Bouwman.
In 2022 is aan de busstationzijde door het consortium Hart van Zuid een nieuw gebouw neergezet waarmee het winkelcentrum en de parkeergarage groter zijn geworden.

 
24 mensen met oogletsel naar Oogziekenhuis Rotterdam

In het Oogziekenhuis Rotterdam zijn tot dusver 24 mensen behandeld met oogletsel. Zeven van hen hadden een operatie nodig, dat is veel meer dan voorgaande twee jaren. Toen vonden er geen operaties plaats, laat een woordvoerder van het ziekenhuis desgevraagd weten. Het jongste slachtoffer is 7 jaar.

Het Oogziekenhuis, een gespecialiseerd ziekenhuis, verwacht dat het aantal patiënten nog zal oplopen. Dat komt doordat sommige vuurwerkslachtoffers zich eerst in een algemeen ziekenhuis hebben gemeld en vanuit daar zijn doorgestuurd.

Ook patiënten die in beschonken toestand gewond zijn geraakt melden zich nog, zegt de woordvoerder. "Die voelen bij het nuchter worden de pijn en komen alsnog langs".

 
IMG_4030.jpg