Hét moment om een webshop te starten: De pissebeddenwinkel !!

De Corona crisis lijkt het geschikte moment om een webshop te beginnen. Mensen zitten thuis, gaan ook liever niet de deur uit om boodschappen te doen. Mensen kijken wat rond op het internet en zien steeds meer mogelijkheden de door hen gewenste artikelen aan te schaffen.

E-commerce zit in de lift, het is booming business geworden. Door de Corona-crisis waarin we belandt zijn, zien we een enorme groei. Het aantal mensen dat online winkelt neemt nog steeds toe, zo ook het bedrag dat door deze gebruikers van de webshops besteed wordt. De stenen winkels sluiten als gevolg van het virus en de maatregelen die het RIVM oplegt de deuren en gaan indien mogelijk verder met een webshop.

Het is de hoogste tijd om een webshop te beginnen dachten ook Jorda en Judy. Al jaren lang kweken zij diverse insecten en ongewervelden die zij verkopen via plekken als marktplaats.nl etc.
Maar waarom geen eigen webshop dachten deze twee ondernemers. Zij hebben gemerkt dat in de hobby steeds meer interesse is ontstaan voor Isopods, beter bekend bij het grote publiek als pissebedden! Dus, dachten zij, wij gaan de eerste pissebeddenwinkel in Nederland openen! Naast hun fysieke winkel die zij nu al enkele jaren runnen  hopen zij Online te kunnen beginnen op 1-12-2020
Ben jij nieuwsgierig geworden? en wil je weten wat je moet voorstellen bij Isopds/pissebedden als huisdier? Dan moet je maar eens een kijkje nemen bij de webshop van Jorda en Judy
De pissebeddenwinkel, voor de leukste en mooiste isopods/pissebedden. En natuurlijk alles wat je verder nodig hebt om deze leuke hobby te beginnen. https://www.pissebeddenwinkel.nl

 

degrotelakentruc !!

Mannen proberen met lakens te ontsnappen uit detentiecentrum Rotterdam - Twee mannen hebben vanochtend een ontsnappingspoging gedaan uit het Detentiecentrum Rotterdam. Dat meldt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

De mannen verbleven samen in een cel in het Huis van Bewaring. Ze vernielden het raam in de cel. Hoe precies, is nog onduidelijk. Via aan elkaar geknoopte lakens klommen ze vervolgens van de eerste verdieping naar de binnenplaats.

Isoleercel

Op de binnenplaats konden medewerkers van de gevangenis de mannen tegenhouden. Ze zitten voorlopig in de isoleercel. Het tweetal zal worden overgeplaatst naar een andere gevangenis.

 
Opening gerenoveerde winkelcentrum Zuidplein - Woensdag 25 januari, 16.00 uur

Woensdagmiddag opent burgemeester Aboutaleb het gerenoveerde en uitgebreide winkelcentrum Zuidplein. In 2016 startte de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Hierdoor geïnspireerd, besloot de VvE van winkelcentrum Zuidplein tot een grootscheepse renovatie.

Het winkelcentrum viert woensdag de oplevering van de renovatie (hoewel er hier en daar nog wordt gewerkt) en het 50-jarig bestaan. Het eerste overdekte winkelcentrum werd in 1972 geopend door Mies Bouwman.
In 2022 is aan de busstationzijde door het consortium Hart van Zuid een nieuw gebouw neergezet waarmee het winkelcentrum en de parkeergarage groter zijn geworden.

 
24 mensen met oogletsel naar Oogziekenhuis Rotterdam

In het Oogziekenhuis Rotterdam zijn tot dusver 24 mensen behandeld met oogletsel. Zeven van hen hadden een operatie nodig, dat is veel meer dan voorgaande twee jaren. Toen vonden er geen operaties plaats, laat een woordvoerder van het ziekenhuis desgevraagd weten. Het jongste slachtoffer is 7 jaar.

Het Oogziekenhuis, een gespecialiseerd ziekenhuis, verwacht dat het aantal patiënten nog zal oplopen. Dat komt doordat sommige vuurwerkslachtoffers zich eerst in een algemeen ziekenhuis hebben gemeld en vanuit daar zijn doorgestuurd.

Ook patiënten die in beschonken toestand gewond zijn geraakt melden zich nog, zegt de woordvoerder. "Die voelen bij het nuchter worden de pijn en komen alsnog langs".

 
IMG_4030.jpg