Rotterdam adviseert OCW: Tuindorp Vreewijk rijksmonument

Feijenoord

Rotterdam adviseert aan het OCW om van Tuindorp Vreewijkeen  rijksmonument te maken. Tuindorp Vreewijk wordt wat de gemeente Rotterdam betreft een rijksmonument. Het College van Burgemeester en Wethouders heeft hierover positief geadviseerd aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Lees meer...

 

75 jaar De Kuip

Feijenoord

Tot aan het eind van het jaar ontkom je in De Kuip niet aan het 75-jarig bestaan van het stadion. Ter gelegenheid van het jubileum worden vanaf vandaag, 27 maart, bij alle bijzondere elementen in het stadion informatiepanelen geplaatst en kun je via een fototentoonstelling alles te weten komen over de geschiedenis van De Kuip.

Lees meer...

 

opZuinig! op Midwinterfestival zaterdag 21 januari

Feijenoord

Het Rotterdams Milieucentrum is met het opZuinig! energiebesparingsproject aanwezig tijdens het Midwinterfestival in Vreewijk op zaterdag 21 januari. In de tent op de hoek van De Dreef en de Groenezoom is alle informatie te verkrijgen over energiebesparing en ‘duurzaamheid’ in eigen huis.

Lees meer...

 

Expo over de stadshavens in Rotterdam

Feijenoord

Expositie over de Rotterdamse Stadshavens, een ontwikkelingsproject van de binnenstedelijke havens; Rijn/Maashaven, Waal/Eemhaven, Merwehaven/Vierhavens en het RDM-terrein. Een grote maquette toont de havens en plannen.

Lees meer...

 

Havenbedrijf lanceert fietskaarten stadshavens

Feijenoord

Pierewaaien. Onder de naam Pierewaaien 1, 2 en 3 komt het Havenbedrijf met drie nieuwe fietskaarten over fietsroutes in respectievelijk Heijplaat (6 kilometer), Waalhaven (14,5 kilometer) en Katendrecht (15 kilometer).

Lees meer...

 

Colosseum Festival in West-Varkenoordse park

Feijenoord

Opening van het Colosseum Festival in Feijenoord. Een kolossaal evenement met muziek, kunst en eten in één Amfi-theater Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2011 barst het Colosseumfestival los in het West-Varkenoordse park.

Lees meer...

 
Meer artikelen...

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_5812.jpg