Eerste editie RAW ART FAIR staat als een huis.

Katendrecht

RAW een verademing na het gezapige ART ROTTERDAM in de Cruise Terminal. In de Fenix loods op Katendrecht tot 12 februari het nu al geslaagde RAW ART FAIR en RAW EXPO. Zo'n 50 galeries met een gevarieerd kunstaanbod. RAW, Real Art Works, een complete ervaring volgens de flyer.


Treed binnen bij RAW. Sfeer, kleur en beweging zuigen je gelijk al naar binnen en verleiden je om verder te gaan kijken.
Op de eerste verdieping een collectie sculpturen en installaties. Verrassend, sfeervol en fascinerend. Ongemerkt wordt je van de ene installatie naar de andere getrokken, de tijd vervaagt even. Er is een goed gebruik gemaakt van dit oude handelsveem, de mooie ruimte en locatie is ten volle benut en werkt zeker mee aan deze fascinerende tentoonstelling.

Is dit een beurs die voor de eerste keer wordt georganiseerd? Nu al benieuwd naar de volgende editie. 

 

Gerelateerde artikelen

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
P1020996.jpg