Eerste editie RAW ART FAIR staat als een huis.

Katendrecht

RAW een verademing na het gezapige ART ROTTERDAM in de Cruise Terminal. In de Fenix loods op Katendrecht tot 12 februari het nu al geslaagde RAW ART FAIR en RAW EXPO. Zo'n 50 galeries met een gevarieerd kunstaanbod. RAW, Real Art Works, een complete ervaring volgens de flyer.


Treed binnen bij RAW. Sfeer, kleur en beweging zuigen je gelijk al naar binnen en verleiden je om verder te gaan kijken.
Op de eerste verdieping een collectie sculpturen en installaties. Verrassend, sfeervol en fascinerend. Ongemerkt wordt je van de ene installatie naar de andere getrokken, de tijd vervaagt even. Er is een goed gebruik gemaakt van dit oude handelsveem, de mooie ruimte en locatie is ten volle benut en werkt zeker mee aan deze fascinerende tentoonstelling.

Is dit een beurs die voor de eerste keer wordt georganiseerd? Nu al benieuwd naar de volgende editie. 

 

Gerelateerde artikelen

Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
ART ROTTERDAM 2020

Art Rotterdam 6-9 februari 2020 - Een week waarin de stad haar deuren opent en u het beste biedt op het gebied van kunst, design en architectuur. Gedurende de hele week bruist de stad met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen.

 
49ste International Film Festival Rotterdam

22 januari – 2 februari 2020 - Met bijna 330.000 bezoeken en meer dan 2.400 aanwezige filmprofessionals is IFFR een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. De nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows maken Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen

 
IMG_5498.jpg