Hoerenlopertje wordt Boerenloper voor 1 dag

Katendrecht

Ontbijten op de Rijnhavenbrug. Voorjaarsfestival Zaait! op Katendrecht begint de dag avontuurlijk. Het Zaait! festival begint op zaterdag 12 mei met een heerlijk en avontuurlijk ontbijt, midden op de nagelnieuwe Rijnhavenbrug.

Het ontbijt wordt verzorgd door de Warmoesmarkt, de lekkerste buurtwinkel van Katendrecht en omstreken. Speciaal voor deze dag wordt de Rijnhavenbrug omgedoopt tot Boerenloper.

Het ontbijt begint om 09.30 en duurt tot 10.30 uur. Het kost €8,50. Het prachtige uitzicht is bij de prijs inbegrepen. Reserveren kan via de Warmoesmarkt: tel. 010-484.55.75

Om tien uur barst het festival zelf los op de Kaap, rondom het Deliplein. Zaait! is gratis toegankelijk. Onder het mom ‘Geen Woorden maar Zaden’ zullen hobbykwekers, scholieren, doe-het-zelf-tuinders en professionals uit de regio hun eigengekweekte moes- en nutsplanten en zaden aanbieden op de Rotterdamse Moesplantenmarkt, een vrijmarkt voor liefhebbers van eetbaar groen.

Uiteraard maken de Rotterdamse Oogstmarkt en het Schafthof ook weer deel uit van het programma met heerlijkheden uit de regio en Kaapse culinaire hoogstandjes. Naast lekker eten is er een kinderprogramma met lessen in groen kattekwaad,  zaadbommen en guerilla gardening, de Geen-Woorden-Maar-Zaden-bibliotheek, muzikaal vertier van lokaal talent en kunnen bezoekers op pad met een van de tours..

 

 

Gerelateerde artikelen

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
P1050318.jpg