Het Hoerenlopertje ontsluit Katendrecht

Katendrecht

Rondom de nieuwe Rijnhavenbrug van Katendrecht naar Hotel New York is een ware strijd ontstaan over de bijnaam. In de volksmond wordt de brug al het Hoerenlopertje genoemd, maar daar is niet iedereen het mee eens. Uiteraard refereert de naam "Hoerenlopertje" aan het roemruchte verleden van Katendrecht.

Sommigen menen dat de brug een sjiekere, meer aansprekende naam verdient. Maar ach, het verleden van de Kaap kan toch niet verdoezelt worden, dus een toepasselijkere naam kan bijna niet.

Het Hoerenlopertje

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Rrrollend Foodtruck Festival Rotterdam

Rrrollend Foodtruck festival trekt ook dit jaar weer door Nederland. Een festival waar je samen met je gezin, familie en/of vrienden heerlijk kan eten en drinken.
Rotterdam - Museumpark - 13 t/m 15 september

 
‎Muziek op de Rotte‎ aan Muziek op de Rotte 2019

Vanavond om 18.00 uur openen we Muziek op de Rotte 2019! En we gaan het hele weekend door met fijne muziek uit de hele wereld en gezellige mensen op een prachtige locatie in de zon! De toegang is 3 dagen lang gewoon helemaal gratis!

 
De openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS

De Openingsfilm is bekend! Met grote trots presenteren we de openingsfilm voor het komende WFFR: GALAPAGOS: Hope for the Future
Deze indrukwekkende film is een prachtig portret over de unieke eilandengroep midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld.

 
IMG_0872.jpg