Stadsfeest voor het stadsinitiatief

Tijdens een groots Stadsfeest in Corso op zaterdagavond 1 juni wordt de winnaar van het Stadsinitiatief bekend gemaakt.

Van 23 mei tot 1 juni 12:00 uur bepalen Rotterdammers vanaf 12 jaar waar de 2,5 miljoen naartoe gaat door te stemmen op hun favoriete Stadsinitiatief. Op zaterdag 1 juni is de finale van Stadsinitiatief 2013. Tijdens een groots Stadsfeest in Corso op zaterdagavond wordt de winnaar van het Stadsinitiatief bekend gemaakt.

Dit feest wordt samen georganiseerd met Rotterdam Unlimited en omgedoopt tot Stadsfeest met optredens van onder meer Pistoleros de la Paz en Ska Cubano. Ook wordt er een speciaal gedicht van stadsdichter Daniël Dee voorgedragen. Rotterdam Unlimited presenteert hiermee een sneakpreview van het nieuwe city-event dat het centrum van 11 t/m 16 juni omtovert in een buzzing binnenstad vol muziek, podia, dans, eten, drinken en een bubbling mix van nationaliteiten. RU with us?

Stadsinitiatief
Popkantoor, Ravottuh, De Groene Marathon, Rotterdam World Wide, Schaatsbaan Rotterdam, Urban Hotspring en Work at School zijn de initiatieven waar Rotterdammers van 12 jaar en ouder vanaf 23 mei op kunnen stemmen. Op 1 juni weten we welke van deze zeven initiatieven heeft gewonnen.

 

Gerelateerde artikelen

Pop-up restaurant De Maaltuin 9 t/m 19 mei

Van 9 t/m 19 mei verrijst midden in Trompenburg Tuinen pop-up restaurant De Maaltuin.

Een lange eettafel tussen de bijzondere exotische bloemen, planten en bomen, en dat midden in de stad!

Van buitenverblijf naar internationale geroemde tuin

Wat ontstond als buitenverblijf van een van de havenfamilies, is uitgegroeid tot een internationaal bekende botanische tuin. Trompenburg Tuinen in de Rotterdamse wijk Kralingen is een schatkamer vol bijzondere exotische bloemen, planten en bomen.

De Maaltuin laat mensen deze verborgen schoonheid van Kralingen zien. Tijdens de avond nemen we de bezoeker mee in de bijzondere omgeving, met verhalen en belevenissen van de flora en fauna om het restaurant heen. 9 mei - 18:00 tot 19 mei - 22:00

 
International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
IMG_5523.jpg